agi.kovacs11 2013.05.12. 20:31

Ki lesz majd Anastasia Steel?

Pár nappal ezelőtt írtam egy bejegyzést azzal kapcsolatban, hogy kik lehetnek esélyesek A szürke ötven árnyalata film változatában a főszerepre, így , hogy átvettük, hogy kik a lehetséges Mr. Grey-ek, nézzük, mely hölgyek esélyesek eljátszani a női főszerepet, az ártatlan Anastasia Steelt. 

Mint Christian szerepénél, így Ana szerepénél is felmerültek lehetséges nevek, akik eljátszhatnák őt. Szóba került már a brit színésznő, Felicity Jones, Alexandra Daddario, Lauren Watson, Mila Kunis, Lilly Collins stb.. Mila Kunis egyébként már elárulta, hogy biztosan nem ő lesz Ana.  

Folyamatosan írnak cikkeket és találgatnak, hogy vajon mely színásznő kapja Ms. Steel szerepét, szinte állandóan két név merül fel: Emma Watson és Alexis Bledel. Nézzük meg most a két színésznőt! 

Alexis Bledel

Alexis-Bledel-pretty.jpg

bledel3au1709.jpg

alexis-bledel-long-wavy-hairstyles-2011-2.jpg

alexis-bledel-in-fifty-shades-of-grey-movie másolata.jpg

Az egykori Rory Gilmore tökéletes választás lenne mint Anastasia Steel, hiszen annak ellenére, hogy már elmúlt harminc éves, még mindig ártatlan kislányos bája van és tökéletesen illik rá a szerep.  Alexis még nem tárgyalt senkivel, forgatókönyvet nem olvasott, viszont a sok fanmade videót látva a neten, belekezdett az első könyvbe.

Emma Watson

Emma-Watson-emma-watson-8948958-1920-1200-1.jpg

Emma-Watson-emma-watson-13071732-2494-1663.jpg

34_emma_watson másolata.jpg

Emma-Watson-Glamour-UK-6.jpg

A másik jelölt az egykori Hermione Grenger. Emma még nem hallott semmit a forgatókönyvről, a könyveket sem olvasta. Egyelőre cáfol. Ti eltudnátok képzelni Emma egyébként lázadó karakterét mint az ártatlan Anastasia Steelt? 

 

A lehetséges jelöltek között felmerült Elizabeth Olsen, Michelle Trachtenberg, Kristen Stewart, Emma Stone, Emmy Rossum, Anne Hathaway és sok olyan színésznő neve, akik gyönyörűek és tehetségesek, mégsem tudom őket elképzelni mint Ana Steelt. 

Ti kit látnátok szívesen Anastasia szerepében ? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trendfashionblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1005297061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása