agi.kovacs11 2013.05.29. 16:37

A cannes-i filmfesztivál divatkatasztrófái

A sztárok általában stylistok segítségével választanak ruhát egy-egy vörös szőnyeges eseményre, de sokszor mellényúlnak. Ez idén sem volt másként, a cannes-i filmfesztivál legszörnyűbb ruhái következnek. 

12914_cannes-new.jpg

Hölgy nevét sajnos nem tudom, de ebben a ruhában úgy néz ki, mint az éppen nyíló napraforgó. Ez nem való a cannes-i vörös szőnyegre, és még a haját sem csinálták meg igazán. Fekete pont!

12907_laetitia-casta-cikk.jpg

Leatitia Casta, a francia szupermodell sem választott valami jól. A 2013-as Dior kollekcióból válaszott ruhát értelmetlen módon arany tollas boleróval próbálja díszíteni. A cipő színe sem segít. VAjon hová akart repülni ekkora szárnyakkal? Letitia, ülj le, egyes!

img (8)_1.jpg

Kirsten Dunst egy Michael Van Der Ham ruhát választott- rosszul. A színésznő fehér bőrét sápasztja még jobban ez a fekete szín, a virágmintákkal pedig  nem javít az összhatáson. Ez most nem jött neki össze sajnos. 

img (4)_1.jpg

Eva Longoria általában jól választ ruhát, de sajnos ez a Sheer ruha nem tartozik közéjük. Túl átlátszó, túl kivágott, túl sok a kör rajta. De a színésznő gyönyörű. 

 

Mielőtt bárki szidni kezdene, nem akarok pálcát törni egyikőjük felett sem, csak a véleményem írom le, és a tiétekre is kíváncsi vagyok, tehát írjátok meg nekem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trendfashionblog.blog.hu/api/trackback/id/tr715332438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása